Прилад ПЧ ВР-10 призначений для визначення вологості взірців харчових продуктів відповідно до ДСТУ 21094 та ДСТУ 3626. Вологомір Чижова обладнаний високоточним регулятором ВР-10, який комплектується з свідоцтвом про калібрування.
Апарат Чижової застосовується у лабораторіях підприємств харчової промисловості (хлібопекарнях, кондитерських).
Прилад Чижова ПЧ ВР-10 висушує харчову сировину при заданій температурі протягом заданого часу. За результатом зважування сировини до і після висушування виконується розрахунок її вологості.
Забезпечуємо гарантійне обслуговування, капітальний ремонт та післягарантійну профілактику приладу. Вологомір Чижова ПЧ ВР-10 є сучасним аналогом приладу “Кварц”.
Технічні характеристики:
- діапазон робочої температури – від 50 до 200 °C;
- відхилення температури плит блоку висушування взірців від заданої робочої температури не більше – ±2 °С;
- час нагріву блоку до встановленої температури, не більше – 20 хв;
- напруга живлення – 220 В;
- споживана потужність, не більше – 900 Вт;
- вбудований таймер-секундомір зі звуковим сповіщенням – так;
- маса, не більше – 6 кг;
- габаритні розміри: платформи – 180х180 мм; блоку висушування взірців – 180х250х150 мм; блоку управління – 90х125х70 мм.