Ціни та асортимент просимо уточняти: тел/факс (032) 295 10 61

Рефрактометри WALCOM

Рефрактометри WALCOM

Рефрактометр для визначення низьких концентрацій / для визначення цукру у фруктах чи ягодах / для висококонцентрованих речовин і тд

0-10 Brix

0-32 Brix

28-62 Brix

45-82 Brix

для визначення низьких концентрацій

для соку визначення цукру у фруктах/ягодах

для визначення високих концентрацій

для визначення високих концентрацій

Mінімальна шкала: 0,1 %

Mінімальна шкала: 0,2 % 

Mінімальна шкала: 0,5 % 

Mінімальна шкала: 0,5 % 

Точність: ±0,1 %

Точність: ±0,2 % 

Точність: ±0,2 % 

Точність: ±0,2 %

Автоматична компенсація температури: 10 °С до 30 °С

Автоматична компенсація температури: 10 °С до 30 °С 

Автоматична компенсація температури: 10 °С до 30 °С  

Автоматична компенсація температури: 10 °С до 30 °С 

Рефрактометр РПЛ-4

Призначений для вимірювання показників заломлення рідких і твердих (прозоре скло, кристали, полімери) речовин і масової частки сахарози в хімічно чистих розчинах сахарози у воді. Рефрактометр може використовуватись також для визначення масової частки сухих речовин в розчинах, які містять сахарозу, і для кількісного аналізу різних розчинів і рідких сумішей. Рефрактометр застосовується для контролю технологічних процесів на підприємствах харчової, переробної, фармацевтичної, хімічної та інших галузей промисловості, а також для контролю якості харчових продуктів.

Технічні характеристики: діапазони вимірювання при довжині хвилі 589 нм і межах допустимої абсолютної похибки вимірів: показник заломлення від 1,30nd до 1,54nd; ±2·10-4nd, де nd це показник заломлення; масова частина сахарози від 0 до 95%; ±0,2% (в межах від 0 до 50 %) і ±0,1% (більше 50% до 95%); ціна поділки шкал: шкали показників заломлення – 1·10-3nd; шкали процентів масової частини сахарози: 0,2% (в межах від 0 до 50%) и 0,1% (більше 50 до 95%); шкали рефрактометра приведені до температури 20°C; діапазон діоптрійної наводки окуляра зорової трубки рефрактометра від -3,5 до +3,5 діоптрії; живлення: від мережі однофазного змінного струму з напругою (220 + 22-33) В и частотою (50±1) Гц; споживча потужність не більше 8 Вт; діапазон робочих температур від 10 до 35 °C; відносна вологість навколишнього повітря до 80% при температурі 25 °C; габаритні розміри, не більше: довжина: 180 мм; ширина: 180 мм; висота (без термометра): 370 мм; вага не більше 5,5 кг.

Рефрактометр ІРФ-454-Б 2М

Рефрактометр ІРФ-454Б-2М призначений для безпосереднього візуального вимірювання показника заломлення і середньої дисперсії неагресивних рідин і твердих тіл, а також для визначення масової частки розчинних сухих речовин у продуктах переробки плодів та овочів. Прилад дозволяє дослідити прозорі, каламутні, забарвлені рідини і оптично однорідні тіла.

У харчовій промисловості: для контролю якості пива, вин, коньяків, горілок і лікерів; для визначення масової частки розчинних сухих речовин (%, Brix,) в продуктах переробки плодів і овочів, в напоях, сиропах, консервах, розсолах; для вимірювання процентного вмісту жиру у твердих продуктах харчування; при визначенні вологості меду і т.д.

У медичних установах для визначення білка в сироватці крові за допомогою таблиці Рейса; для визначення щільності сечі, субретінальной рідини ока; для визначення концентрації ліків.

У фармацевтичній промисловості для дослідження концентрації розчинів різних лікарських препаратів; при обслуговуванні автомобілів, тракторів, суден; для визначення сорту моторних палив, охолоджуючих рідин; при обслуговуванні авіаційної техніки; для визначення з більшою точністю об'ємної концентрації протівокрісталлізаціонной рідини "ІМ".

Технічні характеристики: діапазон вимірювання показників заломлення nD 1,2 - 1,7; ціна поділки шкали показника заломлення nD 5·10-4; межа основної похибки за показником заломлення nD ±10-4; габаритні розміри рефрактометра не більше 220×120×150 мм; маса рефрактометра не більше 1,5 кг; маса рефрактометра з приладдям і упаковкою не більше 3,0 кг.

Рефрактометр УРЛ-1

Рефрактометр УРЛ-1 призначений дли безпосереднього вимірювання показника заломлення рідких і твердих речовин, їх середньої дисперсії і для визначення концентрації розчинів. Область застосування: хіміко-аналітичні лабораторії виробничих підприємств і науково-дослідних інститутів різних галузей народного господарства.

Технічні характеристики: межі вимірювань: за шкалою показників заломлення 1,2-1,7; за шкалою сухих речовин по сахарозі – 0-95 %; межі допустимої похибки вимірювань: за шкалою показників заломлення – ±1104; за шкалою сухих речовин по сахарозі – ±0,1 %; за середньою дисперсії ±1104; відповідність показань: за шкалою показників заломлення 1 104; за шкалою сухих речовин по сахарозі – 0,1 %; витрата проби на один вимір – 0,2 мл; живлення приладу: 220 В, 50 (60) Гц; споживана потужність не більше 25 Вт; умови експлуатації: температура навколишнього середовища, °С 10-35; відносна вологість при 20 ° С,% 80; температура перевірки та встановлення нуль пункту – 20±0,1 °С; габарити: 400х180х260 мм; маса 7,5 кг.

Поляриметр круговий універсальний СМ-3

Поляриметр круговий СМ-3 призначений для вимірювання кута обертання площини поляризації оптично активними прозорими і однорідними розчинами і рідинами з метою визначення їх концентрації. Поляриметр візуального типу, зручний в експлуатації, має високу надійність та точність вимірювань, відповідає сучасним естетичним і ергономічним вимогам. Поляриметр круговий СМ-3 застосовується у різних галузях промисловості: харчової, хімічної, поліграфічної.

Технічні характеристики: діапазон показань кута обертання площини поляризації 0 - 360 град; основна похибка поляриметра в діапазоні вимірювань - 35 – +35 °С, не більше 0,4; чутливість поляриметра 0,4 град; обсяг кювет не більше 5; 8; 10; 20 мл; джерело світла лампа натрієва ДНАС-18; живлення від мережі змінного струму: напруга – 220 В, частота – 50 Гц; габаритні розміри – 590х168х405 мм; вага 8 кг.

Поляриметр-сахариметр універсальний СУ-5

Сахариметр-поляриметр СУ-5 призначений для вимірювання концентрації сахарози в розчинах за кутом обертання площини поляризації. Сахариметр СУ-5 застосовується для контролю технологічних процесів на підприємствах харчової, переробної, фармацевтичної, хімічної та інших галузей промисловості, а також для контролю якості харчових продуктів.

Технічні характеристики: діапазон вимірювання в міжнародних цукрових градусах при довжині хвилі λ = 589,3 nm, º S: від мінус 40 до плюс 130; ціна поділки відлікового пристрою – 0,05 ºS; поріг чутливості – 0,05 ºS; межа допустимої похибки – ±0,05 ºS; шкала сахариметрів приведена до температури – 20 ºС; живлення від мережі змінного струму: напруга – 220 В, частота – 50 Гц.; габаритні розміри – 685х180х480 мм; вага 8 кг.

© 2019 Міра. Всі права захищено.
Зробити замовлення
Просимо вводити дані, які будуть використані для відправки товару
1000 символів ліворуч