Вага-вологомір бренду Radwag (Польща) призначена для швидкого та точного вимірювання вологості різних об’єктах. Вологомірні ваги можуть бути застосовані майже до усіх фізичних тіл, де потрібно вимірювати вологість. Серед найбільш поширених об’єктів дослідження є харчові продукти та будівельні матеріали. Обмеженням є лише ті продукти, які фізично не можуть вміститись у вимірювальну чашу або перевищують допустиму границю зважування. Також, категорично заборонено використовувати продукти нафтового походження, адже при нагріванні вони загораються.
Ваги вологоміри не є найбюджетнішим рішенням на ринку лабораторних вологомірів, але завдяки своїй універсальності та простоті використання користуються неабиякою популярністю серед підприємств різних галузей.
Основною характеристикою, на яку вартує звернути увагу перед покупкою є максимальна границя зважування,
Основні функції:
- аналізатори вологості мають декілька інтерфейсів: RS232, USB (Type A,Type B), USB, Wi-Fi (як опція – доплата 90 у.о.)
- Зберігання інформації у 6 базах даних: багаторівневий доступ користувачів – до 100 осіб; товарів – до 1000 товарів; зважувань – до 1000; значень тари – до 100; програми висушування – до 100; звіти- до 1000.
- Можливість імпортувати і експортувати бази даних за допомогою зовнішніх пристроїв зберігання інформації— двонаправлений обмін даними.
- 4 профілі висушування: (стандартний, швидкий, поступовий, середній)
- 3 типи закінчення висушування: (згідно з методикою, автоматичний, ручний)
- Друк протоколів GLP/GMР
- Клас точності згідно з ДСТУ EN 45501 – ІІ
Доступні модифікації:
Найменування | МА 50.R | МА 110.R | МА 210.R | МА 50.1.R |
Максимальне навантаження, г | 50 | 110 | 210 | 50 |
Дискретність зважування, г | 0,001 | 0,001 | 0,001 | 0,0001 |
Мінімальне навантаження, г | 0,02 | 0,02 | 0,02 | 0,002 |
Дискретність визначення вологості, % | 0,001 | 0,001 | 0,001 | 0,0001 |
Точність виставлення температури, °C | 1 | |||
Діапазон температури висушування, °C | 50 – 160 | |||
Максимальна температура висушування, °C | до 250 °C (під замовлення) | |||
Час вимірювання, с | 1 с – 59 с | |||
Максимальний час висушування, що можна задати | 1 год. 50 хв | |||
Діаметр одноразової тарілки, мм | 90 мм | |||
Температура експлуатації, °C | +10 – +40 | |||
Індикатор | рідкокристалічний |