testo 105 – надійний харчовий електронний водонепроникний (IP 65) термометр із змінним зондом для проведення контрольних вимірів в харчовому секторі: на м’ясокомбінатах, у холодильних кімнатах, рефрижераторах і ін. Цифровий контактний термометр testo 105 оснащений дисплеєм з вбудованою підсвіткою і звуковим сигналом, який спрацьовує при досягненні 2-х довільно заданих граничних значень. Натискання кнопки підтверджується звуковим сигналом. Конструкція приладу дозволяє легко замінити стандартний зонд (100 мм) на зонд зі штопором для заморожених продуктів (90 мм) або довгий зонд (200 мм). Міцні та надійні електронні термометри testo 105 здійснюють контактне вимірювання температури м’яса і м’ясопродуктів, масла, сиру та ін при прийманні продуктів харчування в супермаркетах, кафе і ресторанах швидкого харчування.
Технічні характеристики: діапазон вимірювань – -30 – +220 °С; похибка – ±0,5 °С / ±1 °C / ±1 %; ціна поділки – 0,1 °С; робоча температура – -20 – +50 °С; температура зберігання – -40 – +70 °С; габарити (з розкритим зондом) – 145х38х195 мм; вага – 139 г.