Лабораторний Зерновий Млинок (ЛЗМ) дозволяє підготувати точно відважену кількість продукту шляхом його подрібнення перед дослідженнями.
За допомогою лабораторного млинка ЛЗМ можна ефективно подрібнити насіння зернових, зернобобових та олійних культур, різних продуктів з зерна, включаючи всіляку сировинну або кормову продукцію.
Застосування лабораторних млинів ЛЗМ рекомендовано для підприємств, що займаються прийманням, зберіганням або переробкою зерна, виробників комбікорму та інших організацій.
Подрібнення продуктів в млинах ЛЗМ здійснюється ножем, виготовленим з інструментальної сталі. За рахунок спеціалізованого хімічного складу і унікальної термообробки, матеріал ріжучого елемента наділений високою твердістю і міцністю одночасно.
Технічні характеристики: Час розмелювання продукції масою 20г — 45с, режим роботи — циклічний, 5хв роботи 10 хв перерви, ємність склянки — 100см³, маса розмелюючого продукту, не більше 50 г, швидкість обертання валу при холостому ході, не менше 23000 об / хв, потужність, не більше 230 Вт, габаритні розміри (діаметр х висота), мм 140 х 205, маса, не більше 1,2 кг, гарантія 1 рік.