Перелік товарів
Аналізатор молока Екомілк М (80 сек.)

Аналізатор молока Екомілк М (80 сек.)

Аналізатори молока

Ультразвуковий аналізатор ЕКОМІЛК М без застосування хімічних реактивів проводить аналіз якісних показників складу молока.
Серед вимірюваних параметрів:
– процентний вміст жиру (Fat),
– процентний вміст білка (Protein),
– сухий знежирений молочний залишок СЗМЗ (SNF),
– кислотність у pH і градусах Тернера (Th0),
– зміст доданої води (Added water), тобто фальсифікація молока,
– щільність (Density),
– температура молока,
– точка замерзання (Freezing point),
– лактоза (Lactose),
– провідність (Conductivity): визначення доданих у молоко солей, миючих та інгібуючих речовин, а також визначення в молоці підвищеного вмісту соматичних клітин (маститу вимені у корів).

Технічні характеристики:
Вміст жиру (Fat): 0.1% – 9.0% ± 0.1%;
Вміст СЗМЗ (SNF): 6% – 12% ± 0.2%;
Щільність (Density): 1,020 – 1,040g / сm3 ± 0.0005g / сm3;
Білок (Protein): 2% – 6% ± 0.15%;
Додана вода (Added water): 0,00 – 60% ± 3%;
Точка замерзання (Freezing point): -0,400 – -0,6500С ± 0,010 0С;
* Температура проби t0: 0 – 500С ± 0,50С
* Вміст жиру (Fat): 0.01% – 25% ± 0.1%;
* Лактоза (Lactose): 0.5 – 7,0% ± 0,2%;
* Кислотність pH: 0.00 – 14 pH ± 0.05;
* Кислотність Th0: 10 – 30Th0 ± 1,5Th (градуси Тернера);
* Провідність (Conductivity): 2 – 20 mSm / cm +/- 0,3%;
* Параметри комплектуються за окремим замовленням.

Комплектація:
– прилад Ekomilk М;
– інструкція з експлуатації;
– комплект вимірювальних стаканчиків;
– лужний Ekoday та кислотний Ekoweek миючі розчини;
– pH-титри, калібрувальний розчин провідності (якщо прилад обладнаний цими параметрами);
– кабель живлення, кабель підключається до комп’ютера RS-232;
– адаптер для підключення в прикурювач авто, 12V.

Даний прилад може комплектуватися додатковими опціями:
– Системою збору даних – спеціальна розробка для ведення обліку при проведенні вимірювань якості молока. Прилад запам’ятовує до 120 вимірювань, які, при необхідності, можна роздрукувати на принтері або записати в комп’ютер для подальшої обробки.
– Швидким термопринтером.