Лабораторний млин ЛМТ-2

Лабораторний млин ЛМТ-2

Лабораторний млин ЛМТ-2 призначений для подрібнення лабораторних проб зерна сільськогосподарських культур і продуктів їх переробки. Можливий подальший аналіз на ІЧ-аналізаторі при визначенні кількості та якості клейковини, "числа падіння", вмісту білка, а також інших показників якості продукту, при визначенні яких потрібен розмел за заданою крупністю. ЛМТ-2 застосовується в ВТЛ хлібоприймальних, борошномельних та зернопереробних підприємств, лабораторіях ДХІ, в системі сільського господарства, селекційних і науково-дослідних організаціях, незалежних лабораторіях та інших організаціях, які займаються оцінкою якості сільськогосподарських культур і продуктів їх переробки. Використовується млин при підготовці проб для визначення кількості та якості клейковини, «числа падіння», вмісту білка, а також інших показників, при визначенні яких потрібен розмел продукту заданої крупності.

Технічні характеристики: млин забезпечує розмелювання навіски зерна масою від 10г до 100г з заданим стабільним розміром частинок. Ситовий контроль подрібненого продукту не потрібен (схід сита N 067 не більше 1%, прохід сита N 38 не менше 60%), млин оснащений змінними каліброваними ситами діаметрами 0,8 і 1,0 мм. Частота обертання робочого органу – 10200 об/хв., обсяг завантажувального бункера – 280 мл, вага приладу – 17,5 кг.


Друк   E-mail