Стерилліум класік пур

Форма випуску: розчин для зовнішнього застосування, спиртовий по 100 мл, або по 500 мл, або по 1 л у пластикових флаконах; по 1 л у пластикових флаконах з дозатором; по 5 л у пластикових каністрах.

Стерилліум має такі властивості: знижує кількість транзиторної мікрофлори шкіри за 30 секунд у 100 тисяч разів; ефективний також і протирезидентної мікрофлори шкіри; швидкодіючий засіб, що зберігає свою дію протягом 1 год. на незахищеній шкірі рук та протягом 3 год. під медичними рукавичками; забезпечує антиперспірантну дію, зменшує кількість вологи під рукавичкою, що перешкоджає виділенню резидентноїмікрофлори з глибоких шарів шкіри; не подразнює шкіру; не порушує водно-жирового балансу шкіри.

Сфера застосування: у закладах, на підприємствах, в установах та організаціях охорони здоров’я; в дитячих дошкільних закладах, навчальних закладах різних рівнів акредитації; на підприємствах косметичної, фармацевтичної, мікро біологічної промисловості; на підприємствах харчової промисловості; в закладах громадського харчування та торгівлі; на всіх видах транспорту; на комунальних об’єктах; в закладах соціального захисту; у випадках, коли необхідне дотримання гігієнічних вимог, у т. ч. в побуті при догляді за новонародженими, старими, хворими, в подорожах тощо.


Друк   E-mail