Комбінований пірометр-термометр Німбус П+

Комбінований пірометр-термометр Німбус П+

"Німбус П+" призначений для контролю і виміру температури продуктів харчування. Прилад забезпечує швидку перевірку температури поверхні їжі. "Німбус П+" також має контактний датчик для перевірки внутрішніх температур. Термометр оснащений системою візування для підсвічування вимірюваної області. Спеціальні індикатори показують чи знаходиться температура їжі в небезпечному або безпечному діапазоні, а вбудований таймер допомагає контролювати час приготування і відкритого зберігання продуктів.

ІЧ термометр: діапазон температур – -35 – +275 °C; похибка вимірювань (при 23 °C): від 0 °C до +65 °C – ±1 °C; нижче 0 °C – ±1 °C; вище +65 °C – ±1,5% від вимірюваного значення; ціна поділки 2,5:1 (90% випромінювання); мінімальний розмір об'єкта 12 мм; зсув підсвічування від ІК каналу 13 мм.

Контактний термометр: діапазон температур – -40 – +200 °C; похибка вимірювань (при 23 °C): від -5 °C до +65 °C – ±1,5 °C; нижче -5 °C – ±1 °C; вище +65 °C – ±1% від вимірюваного значення; час реакції 7-8 сек; тип датчика тонкоплівковий платиновий термометр опору; клас A.

Робочі параметри: живлення – лужна батарея 9В, строк дії 10 г; дисплей температури 4 розряду, розрішення 0,2 °C; таймер вбудований, від 10 сек до 7 г. 59 сек; виконання IP 54 (допускає миття, без занурення у воду)


Друк   E-mail